Izvor: kurir
09.03.2024 u 22:49
0

ANASTASIJA USLIKALA MUŽA I SVEKRA: „Kakav otac, takav sin!“ Evo kako provode vreme u Španiji

Anastasija Ražnatović uživa u Španiji sa svojim suprugom fudbalerom Nemanjom Gudelj, gde on trenutno igra za tamošnji klub. Oni su veoma aktivni na društvenim mrežama gde neretko sa svojim pratiocima dele fotografije i video snimke iz privatnog života.

Anastasija je sada na svom Instagramu podelila fotografiju svog muža i svekra, Nebojše Gudelja, proslavljenog fudbalera i trenera. Naime, ona ih je uslikala kako sede i gledaju u svoje telefone, a uz to je kratko napisala:

 

NOVA MISICA SVETA JE KRISTINA: Plavokosa lepotica pobedila 111 devojaka i dobila krunu

Inače, Nebojša Gudelj se na početku veze njegovog sina i ćerke Svetlane Cece Ražnatović oglasio za medije i tada je istakao da nije istina da su prošle godine planirali svadbu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter