Izvor: dnevni puls.rs
29.10.2023 u 20:28
0

„Srce nam je slomljeno“: Oglasila se porodica Metjua Perija

Glumac Metju Peri pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu u subotu. Imao je 54 godine.

Metju Peri je bio najpoznatiji po svojoj ulozi mudrog Čendlera Binga u veoma popularnoj seriji „Prijatelji“, koja je emitovana 10 sezona od 1994. do 2004. godine.
Peri je pronađen bez svesti u hidromasažnoj kadi u njegovoj kući i uprkos pokušajima reanimacije nisu mogli da ga ožive.

Njegova porodica je u ekskluzivnom intervjuu za People progovorila o smrti zvezde. „Srce nam je slomljeno zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata“, kaže porodica. „Metju je doneo toliko radosti svetu, i kao glumac i kao prijatelj.“

Dodaju: „Svi ste mu toliko značili i cenimo ogroman izliv ljubavi.“

Gospodin Peri je bio najpoznatiji po ulozi mudrog Čendlera Binga u seriji „Prijatelji“, koja je trajala 10 sezona od 1994. do 2004. godine.

Bio je to oslonac NBC-jeve mnogo hvaljene televizijske postave iz 1990-ih i ranih 2000-ih i privukao je ogromnu pažnju.

Tokom vrhunca svog karijere, Peri se godinama borio sa zavisnošću od lekova protiv bolova i alkohola i više puta je posećivao klinike za rehabilitaciju.
Peri je doživeo zdravstvene probleme, uključujući pucanje debelog creva 2018. godine zbog upotrebe droga, što je zahtevalo višestruke operacije i upotrebu kese za kolostomu mesecima nakon toga.

U svojim memoarima „Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar“, objavljenim prošle godine, Peri je opisao kako je prošao kroz detoksikaciju na desetine puta i potrošio milione dolara u ponovljenim pokušajima da se otrezni.

U knjizi koju je posvetio „svim obolelima“, zvezda ‘Prijatelja’ je govorio o zloupotrebi droga i alkoholizmu i opisao detoksikaciju na desetine puta i trošenje miliona dolara u ponovnim pokušajima da se otrezni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter