Izvor: b92
29.10.2023 u 20:15
0

Sve ljubavi Metjua Perija: Jednu lepoticu je zaprosio, druga mu je zadala bolan udarac (FOTO)

Ovo su dame koje su obeležile život omiljenog nam glumca iz kultne serije Prijatelji, koji nas je, nažalost, prerano napustio.

Glumac Metju Peri, koji se proslavio ulogom Čendlera Binga u seriji „Prijatelji“, preminuo je u 55. godini. Njegov ljubavni život oduvek je intrigirao javnost, a 2020. godine činilo se kao da će se konačno skrasiti.

Velika ljubav bila mu je slavna glumica Džulija Roberts, a poznato je da je izlazio s brojnim lepoticama te da je imao puno veza – prolaznih i intenzivnih, pa ćemo izdvojiti neke dame koje su obeležile život omiljenog nam glumca iz kultne serije, koji nas je, nažalost, prerano napustio.

Iako su se neslavno završile, uvek je s velikim divljenjem pričao o svojim ljubavima i emotivnim partnerkama kojima bi, na kraju, poželeo svu sreću.

Zaprosio je samo jednu partnerku tokom života, ali nikada se nije oženio.
Džulija Roberts – 1995. i 1996.

PRINTSCREEN / YOUTUBE

Upoznali su se na snimanju „Prijatelja“, kada je ona imala gostujuću ulogu, a druženje je posle nekoliko meseci preraslo u ljubav.

Peri je okončano ovu vezu nakon samo nekoliko meseci, a tek u svojim memoarima objasnio je zbog čega je ostavio slavnu glumicu.

Rejčel Dan – od 2003. do 2005.
Potom je u njegov život ušetala Rejčel Dan, koja tada nije bila slavna ličnost, već „obična“ studentkinja. Razlika među njima bila je 14 godina, ali uprkos tome imali su duboku povezanost i ljubav koje se glumac uvek rado sećao. Bili su zajedno dok je Metju prolazio kroz period trežnjenja, a uspeh je pripisivao svojoj devojci.

„Znam da s Rejčel u svom životu mogu biti veoma predan, a ne neki sebični tip koji samo želi površna druženja. Želim da provodim vreme sa svojom devojkom i da istražim šta znači imati mnogo bliži odnos od onih kakve sam imao ranije“, izjavio je svojevremeno.

Ipak, ubrzo je došlo do raskida, a Metju je u svojim memoarima opisao Rejčel kao „bivšu devojku svojih snova“.

Lizi Kaplan – od 2006. do 2012.
S glumicom je imao najdužu vezu, punih šest godina. Upoznali su se na njenom 23. rođendanu na koji je Peri tada upao, a imao je 36. U javnosti su se retko pojavljivali zajedno, a najveću pažnju privukli su na US Openu 2011. godine. O njihovoj vezi javnost nije puno znala i mnoge stvari su isplivale na površinu tek nakon njihovog raskida.

Peri je u svojoj knjizi otkrio da je Lizi želeo da zaprosi uz romantičnu atmosferu dok joj je davao poklon, ali da joj čuveno pitanje nikada nije postavio kada je do toga došlo.

Tek 2013. se saznalo za njihov raskid, kada Kaplan tokom jednog intervjua nije želela ni da čuje za njega, pa je na pomen njegovog imena rukama pokrivala uši.

Metju je kasnije od nje putem imejla saznao da se udaje, a u knjizi je priznao da mu je time zadala bolan udarac i napisao da joj želi svu sreću, zauvek.

Moli Harvic – od 2018. do 2020.
Veza sa menadžerkom bila mu je poslednja. Upoznali su se tako što su bili u istim krugovima ljudi i odmah su „kliknuli“. Vreme su najčešće provodili u Njujorku, a prvi put su viđeni zajedno u decembru 2019. Posle kraćeg raskida su se pomirili, a činilo se da je Peri ovog puta ozbiljan u nameri da se skrasi. Krajem 2020. je i najavio da je odlučio da zaprosi „najbolju ženu na svetu“, ali samo šest meseci kasnije došlo je do raskida.

Veridba je trajala šest meseci, a u svojim memoarima je otkrio: „Kupio sam joj prsten, jer sam bio očajan što će me ostaviti, Nisam želeo da budem povređen i sam tokom pandemije. Bio sam pod narkoticima kad sam je pitao da se uda za mene, čak sam tražio i blagoslov njene porodice. Zatim sam kleknuo i zaprosio je. I ona je znala za to. I ipak je rekla ‘da'“…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter