Izvor: Alo.rs
29.10.2023 u 19:03
0

„NIJE MI LAKO SA ĆERKOM, SKANDALI SVAKI DAN“: Nataša Bekvalac zaplakala u emisiji

Nataša Bekvalac otkrila kako podnosi ćerkino odrastanje

Pevačica Nataša Bekvalac priznala je da se teško bori sa tinejdžerskim bubicama starije ćerke Hane, te se dotakla i maminih metoda vaspitavanja.

Naime Nataša ja bila gost jedne emisije, te je otkrila kako podnosi odrastanje Hane.

– Svaki dan njenog odrastanja je božanstven čak i oni dani koji su nam svima bili teški, za nas su bili najveći rast koji se kao porodici mogao desiti. To nisu bubice, to su skandali! Svaka mama tinejdžerke znaće o čemu pričam. Nema, to je preživljavanje dan po dan. Nema recepta i nikad nije mirno. Uvek kad se smiri znam da dolazi novi talas ludila tako da moram biti prespremna, jako zdrava i beskrajno jaka u srcu i u glavi – rekla je ona, a potom otkrila da li praktikuje mamine metode vaspitanja:
– Moje metode su potpuno drugačije i skoro ništa osim onog lepog kućnog vaspitanja koje imamo nas tri imaju i moja deca. Potpuno je drugačije, ja sam jako nežna – završila je Bekvalčeva.

Podsetimo, pre 23 godine otkako se pojavila na domaćoj sceni, privatni, ali isto tako i ljubavni život Nataše privlači ogromnu pažnju. Tada je imala samo 17 godina i već je znala da će muzika biti njena profesija, dok je njen tadašnji dečko, pasionirani ljubitelj motora, uspešno studirao arhitekturu.

Nažalost, strast prema brzoj vožnji koštala ga je života. Da zlo bude veće, tragedija se dogodila samo nekoliko desetina metara od mesta gde se nalazi kafana Danila Ikodinovića „Tako je suđeno“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter