Izvor: KURIR.RS
01.06.2023 u 07:29
0

ŠTA KOMŠIJE MISLE O SLOBI RADANOVIĆU? Vila od pola miliona evra, koliko se promenio otkad je postao otac: Ovo su njihove reči!

Pevač Sloba Radanović živi pravu porodičnu bajku u mirnoj kraju u Beogradu. Ekipa je posetila Višnjičku Banju, gde u kući do pola miliona evra živi pevač sa surpugom Jelenom i sinom Damjanom.

 

Komšije porodice Radanović otkrile su kako izgleda njihov život van očiju javnosti.

Prvi glas je dao drugar pevača, koji je zadužen za renoviranje skupocene vile:

– Nisam njegov komšija, ali jesam prijatelj. Mogu da kažem dosta toga, recimo on je i te kako prizeman, pošten i skroman čovek u privatnom životu. Veliki je humanitarac, a najlepše od svega je što se on ne hvali za to, a lično znam koliko je pomagao. Ogroman humanitarac i divan čovek. Malo se raznežio otkad je postao otac, više je osećajan za neke stvari. Uživam da ga gledam dok mu je sin u naručju.

Potom je i poštar govorio da je uvek ljubazno dočekan, a gotovo svi iz obližnih radnji rekli su da je to jedna divna porodica koja je i te kako pristojna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter