Izvor: KURIR.RS
01.06.2023 u 07:55
0

„GODINU I PO DANA NISAM OBJAVILA PESMU ZBOG OVOGA?!“: Milena Ćeranić otkrila kakav je osećaj kada masa publike peva OVO

Milena Ćeranić napravila je pauzu što se tiče novih pesama, a sada je publiku iznenadila novim numerama.

 

Tim povodom napravila je promociju, pa je otkrila kakav je osećaj kada masa publike peva te singlove:

– Nisam imala mnogo prilika za to jer su pesme već izašle. Ljudi pevaju baladu, koja je izašla prva, a sa ostale dve pesme nisam ni uspela da doprem do publike jer sam i ja u samoj tremi kada pevam te pesme, jer sve pevam uživo, nemam nikakav plejbek na nastupu. Mogu da se pohvalim da nisam sigurna da znam svaku drugu strofu svojih pesama.

Potom je obrazložila zbog čega se opredelila da prva pesma bude balada:

– U baladi postoji ozbiljan pečat moje zrelosti. Imam 37 godina, jako ih ponosno nosim, mislim da je sa tom ozbiljnošću trebalo sve da krene šta imam da ponudim publici.

Pevačica je otkrila zbog čega joj je trebalo toliko dugo da objavi pesmu:

– Pare! Šalim se, ima puno toga, bilo je dugo kriza u autorstvu i nije bilo dobrih pesama. Poslednjih godinu i po dana je počelo da bude dobrih pesama, Bogu hvala da su se malo probudili. U svakom slučaju, godinu i po dana sam skupljala pesme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter