Izvor: MONDO
07.03.2024 u 16:37
1

STVAR JE RAZREŠENA, ONA IMA AUTORITET!:Konstrakta o sukobu oko Teya Dore i Breskvice, pa spomenula i Cecu!

Konstrakta se dotakla svih gorućih tema oko Izbora za pesmu Evrovizije.

Danima se vodi „rat“ u medijima i na društvenim mrežama među pristalicama Breskvice i Teya Dore, pa mnogi komentarišu da je ovo poput političkih izbora podelilo Srbiju. Iako je Teya Dora odnela pobedu i prestavljaće našu zemlju na Evroviziji u Malmeu, mnogi smatraju da je Breskvica zakinuta zbog glasova stručnog žirija, jer je imala veću podršku glasovima publike.

SKANDALOZNO DETINJSTVO HARISA: Ove detalje sigurno niste znali o Harisu Džinoviću, a jedna stvar posebno je zanimljiva!

 

Sada je svoje mišljenje iznela i Konstrakta, koja ima iskustvo na ovom prestižnom takmičenju, ove godine je sa numerom „Novo, bolje“ na PZE zauzela je treće mesto po glasovima publike. Ona je imala zanimljiv nastup, koji je mnoge podsetio na pobednički od pre par gdoina sa pesmom „In corpore sano“, s tom razlikom što je sada umesto pranja ruku u lavoru, mesila hleb.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “STVAR JE RAZREŠENA, ONA IMA AUTORITET!:Konstrakta o sukobu oko Teya Dore i Breskvice, pa spomenula i Cecu!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter