Izvor: ALO
07.03.2024 u 15:48
0

SKANDALOZNO DETINJSTVO HARISA: Ove detalje sigurno niste znali o Harisu Džinoviću, a jedna stvar posebno je zanimljiva!

Haris je muzičku karijeru započeo sedamdesetih godina prošlog veka

Pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović važili su za jedan od najskladnijih parova, te je iz tog razloga vest o njihovom razvodu iznenadila javnost.

Muzičku karijeru je započeo sedamdesetih godina prošlog veka. Prvu singl ploču je snimio 1975. godine, a na njemu su bile pesme „Domovina“ i „Želim tebe“. Usledili su singlovi „Jedan dio mog života“, „Nema više stare majke“, te „Gdje su naši dani“ i „Slobodanka“. U avgustu 1977. godine je objavio pesme „Dođi noćas“ i „Pjesma mojoj zemlji“, a tri godine kasnije „Domovino moja“.

Haris Džinović je rođen 1951. godine u Sarajevu. Njegov otac Muhamed Džinović je po struci bio inženjer, a majka Hatidže ekonomistkinja. U detinjstvu je dosta vremena provodio sa bakom i dedom, a osim muzike, voleo je i sport. Bavio se tenisom, atletikom i skijanjem, ali mu je najveća ljubav bila fudbal koji je igrao od malih nogu.

TEYA DORA I JA NISMO RAZGOVARALE: Oglasila se ODMAH nakon rivalke i otkrila DA LI DOLAZI NA PROTEST
U drugom razredu osnovne škole majka mu je kupila harmoniku. Iako je u porodici imao školovane muzičare, učio je da svira sam. Po završetku srednje škole upisao je gimnaziju, gde je otkrio talenat za sviranje klavira. U gimnazijskoj dvorani je počeo da svira, pa je zbog fudbala i klavira zapostavio školu.

Sa 16 godina je zarađivao prve honorare nastupajući u Sarajevu i na Jahorini. Zbog mnogo neopravdanih časova izbačen je iz škole dva puta, te je morao da ide u večernju školu kako bi uspeo da maturira.

Podsetimo, Džinović je otkrio i kako se osećaju njihova deca zbog razvoda.

– Oni su poprilično veliki, nije im to lako palo – naveo je pevač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter