Izvor: KURIR
07.03.2024 u 15:36
0

TEYA DORA I JA NISMO RAZGOVARALE: Oglasila se ODMAH nakon rivalke i otkrila DA LI DOLAZI NA PROTEST

Dok na društvenim mrežama bukti rat fanova koji preti da preraste i u nemire na ulicama za vikend, Teya Dora i Breskvica nastavljaju kampanju promovisanja svojih pesama.

Dok na društvenim mrežama bukti rat fanova koji preti da preraste i u nemire na ulicama za vikend, Teya Dora i Breskvica nastavljaju kampanju promovisanja svojih pesama.

Dve devojke koje su svojom umetnošću duboko podelile Srbiju posle finala nisu imale priliku da se sretnu sve do juče, kada su se obe u razmaku od samo nekoliko minuta pojavile u redakciji kurira, nasmejane i dobro raspoložene u terminu koje su same odabrale.

Dve mlade zvezde posetile su našu televiziju da bi se osvrnule na čitavu aferu koja ih ovih dana prati. Teya Dora je došla nešto ranije, pa je u trenutku kada je Breskvica došla u studio već uveliko iznosila šta joj se ovih dana dešava.

 

ŠOKANTNO! HARIS ISKRENO O RAZLOGU RAZVODA: Đina mnogo ne haje, pobegla iz Srbije s njim i uživa

 

Odmah nakon intervjua sa pobednicom za Pesme za Evroviziju usledio je intervju sa Breskvicom koja je rekla da je jako ponosna na sebe i svoj tim zbog načina na koji su izveli pesmu „Gnezdo orlovo“

– Ja sam očekivala da neću proći i nisam bilo toliko iznenađena rezultatom. Ponosna sam kako smo moj tim i ja izveli to što smo hteli – rekla je pevačica.

Ljudima koji su razočarani što ona neće predstavljati Srbiju u Malmeu poručila je sledeće:

– Videla sam da su mnoga deca plakala zato što ja nisam pobedila. Molim vas nemojte plakati, sve je u redu!

Navikla je da gotovo svaki njen istup u javnosti pokrene masovnu podršku ili osudu:

– Od početka karijere šta god da uradim, kažem ili izbacim pesmu veliki broj ljudi me ili osudi ili podrži. To je prosto tako.

Na protest podrške u subotu neće moći da dođe jer kako kaže neće biti u Beogradu:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter