Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
25.12.2023 u 17:05
0

„TAKO MORA!“: Prvi put sama za Božić nakon teškog perioda (VIDEO)

Posle 17 godina, njen suprug nije sa njima.

Glumica Tori Speling iza sebe ima vrlo izazovnu godinu, a posle mnogo uspona i padova završava je kao samohrana majka. Ovo je ujedno njen prvi Božić bez supruga Dina Mekdermota, od koga se razvela u junu, a o tome je pisala na svom Instagram profilu.

– …Kupila sam prvi božićni poklon. Pet božićnih spiskova treba da prođem, a tri dana za to. Sada moram sama u tržni centar. Rasturam u ovom „solo mama Božiću“ – napisala je Tori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

Osim razvoda posle 17 godina braka, Tori je život ove godine naneo još nekoliko udraca. Mediji su mesecima izvštavali o njenom zdravstvenom stanju, a poznato je da je u avgustu viđena u invalidskim kolicima sa vidljivim modricama po telu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)


To se dogodilo malo nakon što je sa njihovo petoro dece, Stelom, Heti, Lijamom, Finom i Beom, viđena u kamp prikolici u kojoj su navodno privremeno živeli nakon iseljenja.

HOLIVUDSKI ŠMEKER OTKRIO KOJOJ ULOZI SE NIKADA NE BI VRATIO: „Nema te droge“ (FOTO)

Tori se potrudila da deci nađe normalnu kuću, ali su ubrzo i iz sledećeg doma morali da se isele zbog buđi zbog koje su se stalno razboljevali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter