Izvor: Happy BSC Portal/Story.rs
25.12.2023 u 15:43
0

EMINA JAHOVIĆ IZ TINEJDŽERSKIH DANA: Evo po čemu bi smo je prepoznali (FOTO)

Izgled Emine Jahović s godinama se znatno korigovao.

Izgled Emine Jahović danas je fenomenalan. Pevačica sve čini da svoje lice i telo dovede do savršenstva i čini se da joj to polazi za rukom.

Nema ko nije prokomentarisao da izgleda jako dobro, što je rezultat konstantne uporne nege, treninga, pravilne ishrane ali i pojedinih estetskih intervencija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Čitava javnost upućena je u to da je kantautorka, koja godinama unazad živi u Istanbulu, uradila operaciju na nosu, da je “popunjavala” usta, možda i jagodice a sve u cilju da izgleda besprekorno.

Neosporno je da Emina danas izgleda odlično a kako je izgledala tokom tinejdžerskih dana najbolje svedoči fotografija koju je nedavno objavila na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Na njoj ona nema više od 13 godina obučena je u farmerke i kožnu bordo jaknu koja je i danas vrlo moderna.

Frizura joj je kratka a u licu je preslatka, sa predivnim osmehom koji osvaja. Istina s godinama i intervencijama izgled Emine Jahović znatno je korigovan, međutim oči i osmeh je odaju.

LEPOTU JE NASLEDILA OD NJE: Ovo je majka Milice Pavlović koja je ostavila kad je bila mala (FOTO)

U tom periodu pevačica je živela u Novom Pazaru sa roditeljima, bratom i sestrom i tvrdi da je do očeve smrti imala prelepo detinjstvo, kada su se neke stvari promenile, što je negde i normalno.

Očevim iznenadnim odlaskom se promenila, prebrzo je odrasla iako je imala veliku zaštitu i oslonac porodice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter