Izvor: Alo.rs
25.12.2023 u 12:28
0

LEPOTU JE NASLEDILA OD NJE: Ovo je majka Milice Pavlović koja je ostavila kad je bila mala (FOTO)

Nakon razvoda od oca Dragoslava, Milicina mama, Mirjana je otišla da radi u Švajcarsku.

Pevačicu Milicu Pavlović odgajili u baka i deka, koji su joj bili najveća podrška u životu.

Pavlovićeva često ističe koliko je bila vezana za njih dvoje, a da njihovu smrt nikada neće moći da preboli.

Milica Pavlović je toliko bila vezana za baku i deku da je posle dve godine provedenih kod oca u Švajcarskoj odlučila da se vrati u Gornji Bunibrod, kako bi bila uz svoje najmilije i to do njihovog poslednjeg dana.

Sa majkom sa druge strane nije ostala u kontaktu. Nakon razvoda od oca Dragoslava, Milicina mama, Mirjana je otišla da radi u Švajcarsku.

Mnogi komentarišu da je pevačica lepotu upravo nasledila od majke Mirjane.

Podsetimo, Milica Pavlović napravila je spektakl u Areni, a poseban segment posvetila je baki i deki, koji su joj preminuli.

– Kada sam otišla u studio da snimim taj tekst, koji mi je napisala Ljiljana po mojim tezama, ona je napravila kao sastav. ja sam rekla svom saradniku: „Ulazim u studio, snimam i kako ispadne ispadne, ostavljamo ga u tom okviru i ne diramo ništa“. Plašila sam se da neću uspeti nijednu da snimim. On je pustio snimanje i izašao je napolje da plače. Jedva sam izdržala, bile su mi pune oči suza. Sada, znajući u kojoj sekciji ide taj deo, ponela sam svoje slušalice i kada sam sišla stavila slušala neku stranu muziku dok je to išlo. Nisam želela da izađem i da se rasplačem jer me čekalo dosta programa, želela sam da se zaista potrudim da budem na visini zadatka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter