Izvor: BSC Happy
25.12.2023 u 13:07
0

SEVERINA DOŽIVELA ŠOK NA KONCERTU: Muškarac uleteo na binu i uhvatio pevačicu za nogu (VIDEO)

Severina Vučković imala je nastup u Hrvatskoj, a tokom pevanje numere "Moja štikla" na sceni je upao muškarac i bacio se na kolena kraj nje.

Severina Vučković imala je nastup u Hrvatskoj, a tokom pevanje numere „Moja štikla“ na sceni je upao muškarac i bacio se na kolena kraj nje.Neobičan prizor iznenadio je sve, ali i samu pevačicu. Muškarac je držao Severinu za nogu i dao joj predmet uz njen odobravajući osmeh.

Ona je kasnije pojasnila da joj je pala minđuša, a heroj koji joj je pomogao je njen tehničar Šajo.

„Mislila sam da me pas ugrizo, a on je samo spašavao minđušicu od moje štikle“, našalila se na svom Instagramu dan posle Splićanka.

„Nadam se da je gospodin dobio povišicu ili makar veliki bakšiš za požrtvovnost i profesionalizam“, poručio joj je jedan pratitelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter