Izvor: TELEGRAF
06.10.2023 u 17:56
0

TO SU USPELE SAMO NJIH DVE: Prija je zakazala četvrtu Arenu, a evo koja je još domaća zvezda u Zagrebu napunila 4 dvorane

Mlada i veoma uspešna pevačica Aleksandra Prijović zakazala je četiri koncerta u zagrebačkoj Areni, što je iznenađenje za brojne Hrvate.

U hrvatskim medijima Aleksandra je od juče glavna tema, a dok se mnogi čude kako je uspela da napuni čak četiri Arene, hrvatski mediji podsećaju na činjenicu da je njena svekrva Lepa Brena takođe uspela da rasproda četiri koncerta u zagrebačkoj Ciboni.

TRUDNA ZORANA SIMEUNOVIĆ: Pevačica čeka dete sa 30 godina starijim suprugom!

„Februar 1988.: Dva rasprodana i dva dodatna poslepodnevna koncerta – najkraći je mogući rezime boravka Lepe Brene u Zagrebu. Oko dvadeset hiljada posetilaca Cibonine dvorane videlo je Brenin šou „Hajde da se volimo“. To je za nju impresivna, ali ne i neobična brojka“, piše između ostalog u tekstu.

Kako je krenulo, nije nemoguće da se dogodi i to da Aleksandra Prijović nadmaši Brenu u broju rasprodatih koncerta u Zagrebu.

printscreen/Instagram

 

Zavanično su rasprodata tri datuma, a za četvrti je ostalo još veoma malo mesta za gornje tribine, te se očekuje da će i on veoma uskoro biti popunjen, a da li će otvoriti i peti, još uvek se ne zna.

Poznato je koliko su Lepa Brena i Prija bliske, pa nije ni čudno što karijera mlade pevačice ide stopama naše velike, regionalne zvezde.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter