Izvor: KURIR/BLIC/ALO
22.03.2023 u 09:34
0

„U LUDILU VREMENA BIO SAM DUHOVNO NEM I SLEP“: Milan Stanković se posvetio BOGU, a njegove reči O VERI izazivaju JEZU!

Milan Stanković povukao se sa javne scene, a sve češće mir nalazi u manastirima u kojima boravi.

 

Pevač se posvetio veri, pa je tako viđen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, gde je sedeo u prvom redu sa monasima.

Takođe, njegov izgled se znatno promenio, pa sada mahom nosi tamnu garderobu, dok je njegova kosa duga, a pustio je i bradu.

– Milan je bio u Nevesinju u društvu svog brata od tetke, koji je monah. Ne planira da se zamonaši, ali je našao mir u hrišćanskim učenjima – rekao je izvor za „Blic“ nedavno.

Milan Stanković je jednom prilikom govorio o tome šta vera znači za njega.

– Kršten sam još kao beba da bih preživeo. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi, nemi i svegrešni, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez logosa božjeg nema života. Sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo – rekao je pevač svojevremeno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter