Izvor: KURIR/HELLO
22.03.2023 u 10:00
0

GLEDALI STE GA U KVIZU A NISTE ZNALI DA JE NJEGOV UNUK! Stefanu je deda legendarni pevač CUNE GOJKOVIĆ!

Najmlađi član četvoročlanog tima, koji je u poslednjem izdanju kviza osvojio impozantnu sumu od 1.185.000 dinara, bio je dvadesetjednogodišnji student montaže Sergej Šepetkovski.

Gledaoci kojima je simpatični momak delovao poznato nisu pogrešili. Reč je o unuku barda naše narodne muzike Predraga Cuneta Gojkovića, koji poprilično sliči slavnom dedi.

Sergej Šepetkovski sin je glumice Katarine Gojković, a glumački gen nasledio je i od strica Andreja Šepetkovskog. Otac mu je ugledni hirurg Aleksandar Šepetkovski, za koga se Katarina udala kada je imala 33 godine.

‒ Udala sam se pa sam se razvela. Sergej i ja smo neko vreme ostali u Americi, pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor još postoji. Danas se možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga „mala smrt“. Ali, to prođe ‒ ispričala je Katarina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter