Izvor: Alo.rs
24.10.2023 u 09:38
0

UHAPŠEN BIVŠI DEČKO ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Pevačica ga prijavila za uznemiravanje, pokazivao joj je i PIŠTOLJ

Kako je Aleksandra navela, on joj je pokazivao i pištolj, a zatim se udaljio sa mesta njenog stanovanja.

Dečko Aleksandre Mladenović uhapšen je nakon što ga je pevačica prijavila za pretnje i uznemiravanje, prenose mediji.

Stefan Čečar priveden je po prijavi Aleksandre Mladenović, koja je oko 22.30 časova pozvala policiju i kazala da je on proganja i preti ubistvom i samoubistvom, da dolazi na vrata njenog stanja, zvoni, lupa i zahteva kontakt.

Kako pevačica tvrdi, Stefan je neuračinljiv, slao joj je snimke kako pokušava da se obesi, ali i poruku „uništiću te“. Kako je Aleksandra navela, on joj je pokazivao i pištolj, a zatim se udaljio sa mesta njenoh stanovanja.

„PRETIO MI JE SAMOUBISTVOM“: Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka, pevačica otkrila šokantne detalje

– Stefan se udaljio do dolaska policijskih službenika na njenu adresu, a potomn je u ponoć pristupio u stanicu, u kojoj mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska, međutim, kako dalje saznajemo, Stefan je hitnu meru zabrane prilaska odmah prekršio, tako što je otišao na adresu stana Aleksandre Mladenović, lupao joj na vrata, zvonio, zahtevao da pričaju i pozvao na broj telefona. Pevačica ga je ponovo prijavila policiji, nakon čega su policijski službenici ponovo reagova i priveli Stefana nakon čega su ga doveli u stanicu i određeno mu je zadržvanje uz prekršajnu prijavu. O njegovom kršenju hitne mere postoje i dokazi sa kamera video-nadzora, a pevačica je napravila i audio-snimak razgovora – kaže izvor, prenose mediji.

Podsetimo, Aleksandra Mladenović sinoć se našla u središtu skandala kada je njen bivši dečko, izvesni Stefan, izneo niz tvrdnji na njen račun nakon što je pevačica raskinula sa njim. Mladenovićeva je Stefana prijavila policiji za uznemiravanje, zbog čega je za njim uspostavljena intenzvina potraga, a mladić je sada priveden, saznaju mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter