Izvor: Alo.rs
24.10.2023 u 07:45
0

„PRETIO MI JE SAMOUBISTVOM“: Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka, pevačica otkrila šokantne detalje

Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka, pa otkrila kroz šta je prošla sa njim.

Pevačica Aleksandra Mladenović sinoć je pozvala policiju nakon što joj je bivši dečko došao na vrata.

Pevačica je pozvala policiju koja je odmah reagovala, a nakon nekoliko minuta ona je izašla iz stana i uputila se u policijsku stanicu.

Aleksandra se kasnije oglasila za medije i otkrila da je imala mnogo problema sa tim dečkom sa kojim je bila u vezi. Kako je rekla, on joj je uzeo dosta novca, ali i pretio da će izvršiti samoubistvo.

Inače, na društvenim mrežama je izvesni mladić objavio niz slika i snimaka na kojima se vidi kako su pevačica Aleksandra Mladenović i on u vezi.Na društvenim mrežama je izvesni mladić objavio niz slika i snimaka na kojima se vidi kako su pevačica Aleksandra Mladenović i on u vezi.

SADA IMA DIPLOMU: Džidža konačno završila fakultet, pa poručila „Tražim posao, plata nije presudna

U prvih nekoliko storija on je pokazao kako ljubav cveta među njima, a kasnije je objavio materijal koji pokazuje kako su njih dvoje ipak zaratili. Naime, Aleksandra je njega optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu devojku.

Tim povodom se oglasila Aleksandra koja je rekla kako joj izvesni mladić ukrao mnogo novca, kao i da je pretio da će se ubiti, ali i da je bila primorana da zove policiju jer joj je dolazio ispred stana.

– Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime – rekla je Aleksandra Mladenović za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter