Izvor: GRAND
23.10.2023 u 22:33
1

SADA IMA DIPLOMU: Džidža konačno završila fakultet, pa poručila „Tražim posao, plata nije presudna

Aleksandra Džidža Stojković, pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca završila je Muzičku akademiju, a sada je priznala da traži još jedan posao pored pevanja.

PONOVO IMA ZDRAVSTVENE PROBLEME: Madona na sceni priznala da se ponovo oseća loše kraljica popa se „slomila“ pred publikom

Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: „E neka si ga više završila, bilo je vreme!“ – kaže kroz smeh Džidža i objašnjava da bi volela da radi kao muzički producent.

– Završila sam to, time bih i volela da se bavim. Pozicija muzičkog producenta ili urednika na nekoj televiziji za mene je idealna. Želim da imam obavezu, da svoj život dovedem u red, da ustajem rano, idem na posao, radim osam sati dnevno i da primim platu. Mikrofona se neću odreći, pevaću vikendom, ali želim ozbiljan i siguran posao. Plata mi nije presudna, presudno je samo da radim ono što volim i za šta sam se školovala.

Pevačica kaže da diplomu još uvek nije proslavila, ali da planira i ne krije da je srećna što je konačno zatvorila jedno važno životno poglavlje. Otkrila je i kako su njeni profesiori sa akademije ragovali kada su saznali da je ona ipak dugo na javnoj sceni.

– Nisam stigla ali ću napraviti žurku. Mora da se zalije ovo dugogodišnje studiranje. Profesori klasične muzike slabo prate našu estradnu scenu, retko ko je mene tamo i skontao, što je super. Bolje je kada ne znaju ko ste, čiji ste zakjučila je Džidža.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SADA IMA DIPLOMU: Džidža konačno završila fakultet, pa poručila „Tražim posao, plata nije presudna”

  1. Eto moze u kladionici da se zaposli. Ionako menadzeri vole mladje narocito ovi stariji. Davace oni njoj podobar baksis. Moze i u centrali kladionice u IT-u ima tamo neki sto daje milione za jedno vece …

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter