Izvor: Kurir.rs
06.08.2023 u 15:09
0

VESNA DE VINČA PRKOSI SUPERĆELIJSKOJ OLUJI: Istrčala napolje USRED NEVREMENA i šokirala sve ovim potezom

Vesna de Vinča je bila u muzeju „Macura“ u Novim Banovcima i kada je videla da je počelo nevreme uradila je nešto što bi malo ko smeo.

Svi koji su u tom trenutku bili na ulici su brzo našli sklonište i sigurno mesto, ali ne i naša čuvena novinarka Vesna de Vinča.

Istračala je napolje i jednom rukom se uhvatila za drvo dok je u drugoj držala čašu vina.

Printscreen

Na snimku koji je objavila na društvenim mrežama vidi se kako je raširila ruke i „uživala“ u obilnoj kiši i jakom vetru.

– Adrenalin za početnike! Samo dođi. Čekajući uragan. Vlada Macura i moja malenkost. Muzej Macura na Dunavu – napisala je Vesna pored snimka koji je objavila na Instagramu.

Podsetimo, snažno nevreme, praćeno olujnim vetrom, crnim oblacima i gradom veličine jajeta koja je pogodilo Srbiju nanela je mnogima veliku štetu, a posebno pevaču Ljubi Perućici, kome je grad uništio automobile.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter