Izvor: Kurir.rs
08.02.2024 u 21:40
0

VIKTORIJA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI: Evo gde je i šta sada radi čuvena pevačica, komšije razvezale jezik

Pevačica Snežana Mišković, poznatija kao Viktorija, obeležila je svojim glasom jedno zlatno vreme domaćeg roka, ali se u poslednjih šest godina povukla iz javnosti i njeno zadnje pojavljivanje bilo je u rijalitiju. 

Komšije pevačice, većinom nisu ni upućene da Viktorija živi u njihovom komšiluku, ili je pak ne viđaju i baš zbog toga ni ne znaju da ona živi u samom centru Beograda.

Jedna komšinica, izašla je iz Viktorijine zgrade i sa osmehom poručila da ne zna mnogo o njoj.

-Da, da, tu je Viktorija u našoj zgradi, sa ćerkom živi, ali neće vam ona otvoriti vrata- rekla je komšinica u hodu, dok je komšija otkrio svu istinu pevačice koja je nestala sa javne scene.

-Mesec dana je nisam video, ne izlazi iz kuće. Juče sam razmišljao o njoj, ali ona nikome ne otvara vrata-kaže on, i dodaje kako izgleda kada je vidi.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter