Izvor: Alo.rs
08.02.2024 u 22:24
0

SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO SRBIJU: Evo gde je Haris Džinović otišao nakon razvoda

Haris je želeo da predahne od svega i uživa sa prijateljima.

I dalje se priča o razvodu folkera Harisa Džinović i modne kreatorke Meline Džinović, a javnost intrigira šta se dešava u njihovim životima.

Dok domaći mediji pišu da se Melina iselila iz luksuzne vile na Senjaku i da živi u hotelu, dugo se nije znalo gde se Haris nalazi, sve do sada.

Pevač je spakovao kofere i napustio Srbiju, a trenutno se nalazi na Jahorini, gde večeras nastupa.

Haris je usklikan u jednoj vinariji, gde je bio sam, nakon čega mu se pridružilo i društvo, a po smehu i dobrom raspoloženju nije se moglo naslutiti da trenutno prolazi kroz jedan od, po mnogima, najtežih perioda u životu za svakog čoveka.

Podsetimo, Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter