Izvor:
29.10.2017 u 02:18
0

ANA IVANOVĆ I BASTIJAN: Šetali Čikagom kada se kao grom iz vedra neba dogodilo nešto što je moglo da bude kobno! (FOTO)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mirno su šetali Čikagom kada se kao grom iz vedra neba dogodilo nešto što je moglo da bude kobno.

Jedna šetnja je mogla da bude izuzetno stresna, ali zahvaljujući munjevitoj reakciji nemačkog fudbalera izbegnuta je veća šteta.

Naime, Ana i Bastijan su uživali u zajedničkim trenucima, šetali Čikagom kada je iz čista mira jedan biciklista izgubio kontrolu nad biciklom i krenuo da pada.

Srećom, Bastijan je brzo odregovao i sprečio nesrećnog čoveka da se povredi.

Slika Švajnija koji pomaže biciklisti obišla je planetu, a komentari onih koji su videli sliku jesu da Nemcu treba skinuti kapu za ovaj potez.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/anaivanovic, Instagram/basti__schweini

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter