Izvor:
01.03.2017 u 03:04
0

CECINA PESMA U TOTALNO DRUGOM FAZONU: Nikada nećete pogoditi ko će prepevati legendarni hit!

Ukoliko ste ranije mislili da ova pesma Svetlane Ražnatović udara pravo u srce, spremite se da je čujete u do sad nezamislivoj verziji!

Jedna od najvećih balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ima brojne hitove, a jedan od najvećih sigurno je numera Isuse, koju su mnogi već imali prilike da čuju u muškom izvođenju i rok stilu.

Iznenađenje za Cecine, ali i svoje fanove, priperema Dejan Petrović koji bi voleo u bliskoj budućnosti da predstavi ovaj hit kroz trubu.

Meni je najlepša pesma Isuse. Bilo je pitanje koju Cecinu pesmu bismo odbradili i ja sam rekao tu. Ispostavilo je da ćemo je uraditi za predstojeći koncert, ali ne verujem da ćemo stići, ali sigurno će biti u bliskoj budućnosti – rekao je Dejan.

Izvor: pink.rs
Foto: Instagram.com/craznatovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter