Izvor: ALO
30.05.2022 u 09:13
0

„ČINI MI SE DA JE NJENA DUŠA IZAŠLA IZ MAJMUNOLIKOG TELA!“: Kaća Živković odgovara nakon skandaloznih tvrdnji Tamare Đurić

Katarina Živković je naglasila da nema nameru nikoga da napada već da samo reaguje na neistine, a da medije koristi kako bi se odbranila od laži i neistina

Sukob između klaberke i rijaliti zvezde Tamare Đurić i pevačice Katarine Živković aktuelan je više od mesec dana i, kako stvari stoje, u skorije vreme ove dve dame neće zakopati ratne sekire.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

USLEDIO HLADAN TUŠ! Aleksandra Mladenović zaprošena (VIDEO)

Iako je delovalo da su se strasti smirile nakon što je u medijima završila priča u kojoj Katarinine komšije brane pevačicu, a napadaju starletu, Tamara se ponovo oglasila tvrdeći da poseduje snimak na kojem se vidi kako se Živkovićeva i Darko Lazić drogiraju u podrumu njenog stana u Zemunu.

– Ako mi se izvini, neću da kažem šta je radila sa Lazićem u stanu u Zemunu i šta se tačno tamo dešavalo. Ako ona u ime komšinice još jednom zucne, sledeći link neće biti promocija njene pesme, već njeni trenuci u prizemlju u Zemunu – zaključila je Đurićeva.

Povodom cele ove situacije  se oglasila i Katarina Živković, koja je naglasila da nema nameru nikoga da napada već da samo reaguje na neistine, a da medije koristi kako bi se odbranila od laži i neistina.

– Tamara je prešibala, a ja namerno koristim tu reč jer uličarka sa takvim mentalnim sklopom može da razume samo takvu terminologiju – počela je Kaća, pa nastavila:

– Čini mi se da je njena duša izašla iz majmunolikog tela i sada posmatra stvari sa visine, pa opisujući mene ona zapravo opisuje samu sebe. Želim da joj ukažem na to da je ozbiljno prešibala, ona zna šta to znači, ali ako se ne smiri, posledice mogu biti pogubne.

Katarina je objasnila i pozadinu ovakvih medijskih izjava Đurićeve, i naglasila da lažima neće moći da reši svoj estetski problem.

– Pošto joj ni 273. operacija nosa nije uspela, ona poput Pinokija misli da će laganjem svoj nos dovesti u normalu. Ako se potrudi da malo bolje laže, možda će se to i desiti. Međutim, mi živimo u pravnoj državi gde laganjem ne može da poraste nos, ali može da se popije tužba. Što se tiče klipova kojima preti, Pinokio može samo svoj klip da izbaci pošto se ona bavi klipovima, a ne ja – završila je Katarina razgovor.

Darko i ja se ne družimo!

Kako je u celu priču uvučen i pevač Darko Lazić, Katarina je objasnila zašto s njim ne može da ima bilo kakav snimak, a kamoli iz podruma u Zemunu.

– Darko i ja smo samo dobre kolege, i nikada se nismo družili privatno. On nikada nije bio u mom stanu niti smo ikada imali nešto više od poslovne saradnje. Nikada! – zaključila je Kaća.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter