Izvor: Objektiv
07.12.2021 u 11:42
0

„DEČKO KOJI JE PRODAVAO PATIKE ZAVRŠIO JE U CECINOM SPOTU“: Dejan Milićević otkrio dugo čuvanu TAJNU!

Mamio je ženske uzdahe, a ovo o njemu niste znali

Poznati fotograf Dejan Milićević sarađivao je sa brojnim poznatim ličnostima, a između ostalih i sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

On je učestvovao u stvaranju mnogih njenih spotova, a nedavno je otkrio zaniimljivost vezanu za njen spot za pesmu “Idi dok si mlad”.

Naime, svi se dobro sećaju mladića koji je u tom spotu glumio i mamio ženske uzdahe, a Milićević je ispričao kako je došlo do toga da se baš on nađe u ovoj priči.

– Krenuo sam da kupim patike i vidim dečka koji ih prodaje i pomislim kako bi bio dobar za Cecin spot – ispričao je Dejan u emisiji.

– I bi spot, dečko koji je prodavao patike završio u spotu “Idi dok si mlad”. 1995. godine je to bilo – dodao je Milićević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter