Izvor: KURIR
13.09.2022 u 07:48
0

ĐOKOVIĆEVE SNAJKE BLISTALE NA VENČANJU! Saška sva u princeza stilu, o Jeleninoj venčanici pisao i VOG, a evo šta su joj izvezli

Đorđe Đoković oženio se Saškom Veselinov, influenserkom, u Crkvi Svetog Marka.

Nevesta je zablistala u raskošnoj venčanici, koju sa svadbenom haljinom Jelene Đoković spajaju dva detalja. Nevesta se pojavila u glamuroznoj venčanici sa širokom suknjom i raskošnim belim velom. Haljine poput ove svrstavaju se u takozvani „princeza“ stil, a nazivaju se i klasičnim venčanicama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BRITANCI SU JE NAZIVALI „OČAJNICOM“, A SAD JOJ SE DIVE: Kako je Midltonova od „devojke iz kraja“ postala naslednica LEJDI DI!

Saškinu haljinu krasili su brojni moderni detalji – pre svega sam kroj je moderan, dok je gornji deo u formi korseta.

U porodici Đoković slavilo se i 2014. godine kada je organizovano venčanje Jelene i Novaka Đokovića na Svetom Stefanu. O haljine poznate neveste pisao je i američki „Vog“, a veoma je zanimljivo to što ju je kreirala poznata britanska dizajnerka Sara Barton koja je bila zadužena i za venčanicu Kejt Midlton- princeza od Velsa zadivila je svetsku javnost u romantičnom modelu na venčanju sa princom Vilijamom, 2011. u Londonu.

Kada je reč o Jeleninoj venčanici, „Vog“ je u svom septembarskom izdanju pisao da je haljina nalik „Botičelijevim platnima“. Supruga Novaka Đokovića odabrala je korset haljinu sa golim ramenima, ukrašenu ručnim radom. A kako je naveo prestižan modni magazin, Sara Barton je prišila na Jeleninu haljinu crveni končić, koji je mladu štitio od uroka.

Kada se uporedi Jelenina i Saškina venčanica, vidi se da ih spajaju tri detalja: raskošne suknje, glamurozni velovi i gornji delovi u obliku korseta. Obe su odabrale bajkovite haljine, za krunisanje svojih ljubavnih bajki.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter