Izvor: KURIR
13.09.2022 u 07:44
0

PROSLAVILA 39. ROĐENDAN! Pevačica dobila ružu od ČISTOG ZLATA, pohvalila se suvim LUKSUZOM! (FOTO)

Pevačica Katarina Kaja Ostojić proslavila je svoj 39. rođendan, a tim povodom organizovala je žurku za svoje najmilije.

Iako su mnogi možda očekivali neku luksuznu lokaciju, Kaja je slavlje priredila u svom domu gde je okupila najbolje drugarice dok im je na uvce čitavu noć pevao Joca Stefanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BRITANCI SU JE NAZIVALI „OČAJNICOM“, A SAD JOJ SE DIVE: Kako je Midltonova od „devojke iz kraja“ postala naslednica LEJDI DI!

– Samo jedna želja na današnji dan, a to je da mi u glavi i srcu uvek bude kao danas. Jer šta- život je lep i najbolje tek dolazi- istakla je pevačica koja nije skidala osmeh sa lica.

Bogata trpeza slatkišima i slanišima i naravno torta baš kakva dolikuje pevačici- sa mikrofonom i notama bili su samo deo ove magične noći.

Uprkos đakonijama Katarina je mnoge oduševila što je uspešno odolela hrani te se i za svoj divan dan pridržavala rigorozne ishrane i odradila trening te se na svoj račun našalila.

– Ne štedim se ni za rođendan – poručila je Kaja, a zatim se pohvalila poklonom koji je ostavio bez teksta, a u pitanju je ruža od 24karatnog zlata.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter