Izvor:
08.05.2017 u 22:25
0

DRAMA POZNATE PEVAČICE: Postala je majka u 50. a sad hoće da joj UZMU SINA JEDINCA! (foto)

Pevačica Dženet Džekson rešila je da stavi tačku na svoj treći po redu brak i razvede se od katarskog milijardera Visama Al Mana nedugo nakon što mu je rodila sina, a sada je iščekuje nova života borba.

Prema informacijama koje su preplavile medije u Americi, Al Mana ne želi da se preda i prepusti pevačicu brigu o sinu jedincu.

On se, naime, na sve načine trudi da izgradi dobru sliku o sebi u javnosti, pa je, prema spekulacijama, nedavno unajmio paparace koji su ga fotografisali u parku dok nežno drži sina i hrani ga mlekom.

Dobroobavešteni izvori tvrde da će Al Mana uskoro otpočeti bitku za starateljstvo, a ko će iz ovog sudskog procesa izaći kao pobednik, ostaje da se vidi.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter