Izvor: KURIR
16.04.2022 u 15:06
0

GALA VESELJE! Kaća i Marko Gobeljić prave svadbu od tri dana

Katarina i Marko Gobeljić uveliko spremaju svadbenu ceremoniju, koja je zakazana za 2. jun ove godine.

Pevačica i njen suprug o crkvenom venčanju dogovorili su se sa svojim sveštenikom u Hramu Svetog Save na Vračaru, nakon čega će veselje biti upriličeno u jednom prestižnom hotelu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pozivnice na 500 adresa uskoro će stići njihovim gostima. Kako saznajemo, velika sala hotela biće ukrašena pravim cvećem, i to od poda do plafona. Preovlađivaće bordo-zlatna kombinacija boja. Mladenci su vodili računa o svakom detalju, pa će svi tradicionalni običaji biti ispoštovani. Muzika je takođe ugovorena, a biće i trubača. Očekuje se cela estrada, kao i zvanice iz sveta sporta i politike.

O MUŽU I FUDBALU! Kaća priznala kako se oseća kada se Gobelja ne pokaže na terenu, a evo da li kupuje na AKCIJAMA!

Naša saznanja potvrdila je i pevačica. – Jedva čekam da napravimo svadbu za naše prijatelje, jer smo opštinsko venčanje upriličili u krugu porodice prošle godine. Kako dolikuje, spremamo veselje koje će da traje tri dana. Želeli smo da naša ćerka, kruna Markove i moje ljubavi, bude deo ovog slavlja i da imamo jednu lepu porodičnu uspomenu – rekla je Kaća.

Nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler je zaprosio pevačicu početkom juna prošle godine. Usledilo je građansko venčanje na salašu kod Nataše Bekvalac za najuži krug ljudi u avgustu, a o svadbenoj ceremoniji će se tek pričati.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter