Izvor: Kurir.rs
23.07.2021 u 15:14
0

GOGA SEKULIĆ OČARALA PUBLIKU: Divan prizor ostavlja bez daha!

Goga Sekulić je majka dečaka koji se zove Vasilij Andrej, a još otkako je bio beba, mama ga nije eksponirala na društvenim mrežama. Ovu sliku je, međutim, morala da objavi!

Pevačica Goga Sekulić otputovala je na odmor. Goga boravi u Miločeru, a društvo joj pravi najslađi saputnik, njen sin Vasilij Andrej Domanović, koga je dobila sa izabranikom Urošem.

VAŽNO:

OGLASIO SE VULIN POVODOM SMRTI DEČAKA NA KARABURMI: „Aposlutno podržavam protest građana“

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA KONJARNIKU: Autom pokosio pešaka na autoputu!

SVAKO OBEĆANJE KOJE SMO DALI JE ISPUNJENO! Siniša Mali: Uspeli smo da sačuvamo našu privredu

Odalović: Belivuk podučen kako da se brani

JOVANA ARSIĆ veslačica u četvrtfinalu na OI u Tokiju !

Goga je na društvenim mrežama objavila nekoliko zajedničkih fotografija, među kojima je najviše pažnje izazvala ona na kojoj joj sin spava na stomaku.

„Ljubav, radost, sreća“, kratko je poručila pevačica.

Kada su sinu davali ime, Goga i Uroš nisu mogli da budu jednoglasni, pa su odlučili da dobije dva imena:

„Nismo mogli da se dogovorimo. Uroš je hteo jedno, a ja drugo. Imali smo i treće ime, ali, eto, dogovorili smo se da bude Vasilij Andrej. Bilo je više imena u igri“, objasnila je Goga Sekulić jednom prilikom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter