Izvor:
26.03.2017 u 04:53
0

GOREĆE KAFANE: Đani snimio duet, evo i sa kim!

Folk zvezda i članovi najpopularnijeg mladog benda u regionu našli su se u studiju kod hitmejkera Baneta Opačića, i dovoljna im je bila jedna proba da budu sigurni da imaju odličnu pesmu

Radiša Trajković Đani privodi kraju pripreme za prvi koncert u Beogradu, a koliko želi da publici priredi spektakl, govori i to što je s Lapsus bendom snimio pesmu „Grešna vila“, koju će premijerno izvesti 8. aprila u Sava centru.

Folk zvezda i članovi najpopularnijeg mladog benda u regionu našli su se u studiju kod hitmejkera Baneta Opačića, i dovoljna im je bila jedna proba da budu sigurni da imaju odličnu pesmu.

– Dogovor je pao za nekoliko minuta i radujem se što ću sarađivati s momcima, koji su postali najveća muzička senzacija na Balkanu. To su postigli pevajući obrade, između ostalog, mojih pesama, a sad će imati i našu zajedničku stvar – kaže Đani.

Izvor:Kurir.rs
Foto:official.djani/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter