Izvor: KURIR
18.07.2022 u 12:47
0

HAOS U SUTOMORU! PALA KRV NA DŽEHVINOM NASTUPU, TEODORA VAN SEBE

Pevačica Teodora Džehverović doživela je veoma neprijatnu situaciju na jednom od svojih nastupa

Naime, službenici Uprave policije Crne Gore intenzivno tragaju sa licem koje je u ranim jutarnjim časovima u diskoteci u Sutomoru izbolo tri policajca. Sada izvor Kurira otkriva da se incident dogodio na nastupu popularne pevačice i to pred sam kraj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

Teodora je bila van sebe kada se sve izdešavalo pred njenim očima, a svi svedoci su bili ispitani.

Policajci u trenutku izvršenja krivičnog dela nisu bili na dužnosti. Vijesti pišu da je među ranjenima i Novak Mugoša, koji je hitno operisan. U istom incidentu sa lakšim povredama prošle su njegove kolege Saša Sekulić i Veselin Milošević.

Iz Uprave policije saopšteno je da su tri policajca povređena kada su se umešala u incident u tom lokalu. Oni su reagovali nakon što je grupa muškaraca iz Novog Pazara počela da maltretira nekoliko devojaka koje su bile u istom lokalu.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter