Izvor: KURIR
09.10.2022 u 17:37
0

„IGORA NAZVALI IZDAJNIKOM, DA SAM NA NJEGA PUKAO 500.000 EVRA!“: Popović otkrio u kakvoj je vezi sa Severininim bivišim i CRNOJ MAGIJI

Milan Popović progovorio je i o druženju sa bivšim mužem Severine Vučković Igorom Kojićem.

„Mnogi komentarišu da je Igor izdajnik i da je za to uzeo veliki novac, da sam kupio audi od 500.000 evra i ne znam ti ja šta. Mi smo se potpuno slučajno sreli na Hvari. Nisam imao informaciju šta se dešava s njima, službeno se jesu razveli, ali nisam znao šta se dešava u Severininom taboru. Na plaži smo bili, na večeri, pa na doručku, bukvalno smo sedeli jedno pored drugog, rame uz rame. Onda je Igor rekao: „Oprosti ako je bilo nešto, ja sam završio s tom pričom.Zahvaljen sam njemu i porodicu Kojić jer su bilu tu“, ispričao je Milan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BILA JE SREĆNA ŠTO JE SAMA MOGLA DA ODLUČUJE O SVOJOJ SUDBINI I NE ZAVISI NI OD KOGA: Happy BSC životna priča slavne Gorice Nešović (1964-2022)

„Igor je rekao da se njen tim deset sati se bave sa mnom, kako da me izbace iz Hrvatske nego da joj zakazuju koncerte, turneje“, ispričao je Popović.

Popović je ispričao i o tajni crne sveće, koju je Igor zapalio ispred njegove zgrade, kada je pre nekoliko godina izbio zbog toga veliki skandal.

„Igor mi je ispričao da je ispred ulaza u stan, da se čuo sa Severinom i sad da li je Igor ili mu je naređeno, nisam ulazio u detalje, uglavnom Igor je doneo sveće ispred ulaza u stan, a stalak tih sveća je odneo Edinu Softiću. Ako se radi o crnoj magiji, onda da se vrati tom od kog potiče. Za Igora je to bila obična sveća, a ja znam da nije bila. Bila je ispunjena kantranom i bila je presečena, da taj katran iscuri, što su neke žene protumačila da je na,era tog da izgubi svo svoje bogatstvo. Nemam nikakvih loših protiv Igora, jer on i ja nismo bili konkunkurencija, nije pretnja, sad smo i istom timu, sad dajemo zajedno i golove jer igramo u istom fudbalskom timu“, objasnio je Milan Popović, hvaleći sa Igorom da je veoma dobar čovek, uspešan, kvalitetan.

„Severina ima tu harizmu, da šarmira ljude i ona to uspešno koristi. Ja sam bio sigurno bio omađijan, a za mene je bilo čudno da posle dve nedelje da mi priča o tome da treba da se uzmemo, meni je to bilo mnogo čudno“, nadovezao se Popović-

Igor se sigurno zaljubio, a pretpostavljam se zaljubila, zašto bi bila s njim. Ili je samo deo plana da se s nje skine ta stigma da je bila sa mnom bila samo s novca, ovo je vrlo vešt manevar“, rekao je Milan.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter