Izvor: REPUBLIKA
02.08.2022 u 08:01
0

„ISAK NIJE PRAVI MUŠKARAC!“: Aleksandra Mladenović oplela po bivšem, otkrila sve detalje njihove veze

Aleksandra Mladenović bila je u kratkoj vezi sa kolegom Isakom Šabanovićem

Pevačica Aleksandra Mladenović bila je u kratkoj vezi sa kolegom Isakom Šabanovićem, a sad, da može da vrati vreme, nikada ne bi sebi dopustila da bude s njim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SAD NEĆE NI DA PRIČA O ŠABANOVIĆU! Aleksandra Mladenović sprema se za svadbu, a o Isaku poručuje samo JEDNO

Naime, pevačica besni na samo pitanje o bivšem dečku, a da su se neslavno razišli, jasno je pošto nisu ni u kakvom kontaktu niti Aleksandra za Isaka ima reči hvale.

– Ne bih komentarisala Isaka uopšte. Zaista više ne želim o njemu da pričam. Nismo ostali u kontaktu i ne bih se vraćala na tu priču. Ne zanima me ništa što se njega tiče – rekla je pevačica, pa priznala da se opekla i više ne želi da javnosti prikazuje dečka dok ne bude sigurna da je to onaj pravi:

– To je za mene prošlost i ostavila sam to iza sebe. Nemam ni vremena da razmišljam ni o jednom muškarcu, maksimalno sam se posvetila sebi i nastupima. Kada se pojavi pravi pokazaću ga, dotad ga više nikada u životu neću pokazati. Opekla sam se, doduše ne našom krivicom, desilo se šta se desilo, kamere su nas uhvatile, ali generalno nisam za to da pokazujem partnera, ljude bi trebalo da zanimaju moje pesme.

   *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter