Izvor: KURIR
23.09.2022 u 17:13
0

ISKOPIRALA OVU PEVAČICU NA VENČANJU! Svi su primetili NEODOLJIVU sličnost sa njom mnogima je zapao jedan DETALJ za oko

Bojana i Mirko Šijan juče su se zavetovali na večnu ljubav, a tim povodom su organizovali veliku proslavu u jednom luksuznom restoranu u Jakovu.

Zvanice su se okupile, obavljeno je i građansko venčanje, a mlada je blistala u raskošnoj i svetlucavoj venčanici. Kako je i otkriveno da je odabrala čak tri modela – usledilo je i prvo presvlačenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OSVANULA OBJAVA NA PROFILU POKOJNOG VIDOJA! Putem Instagrama se oglasila NEPOZNATA OSOBA, svi u ŠOKU zbog OVOGA! (FOTO)

Ceca Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Bojana je iz klasičnog modela „prešla“ u zavodljiviji – duboki dekolte, gola ramena i šlic krasili su njenu drugu venčanicu, a uz nju je iskombinovala i bele rukavice. Ona je za ovaj model promenila i frizuru, te je puštenu kosu uvijenu u talase zamenila velikim volumenom.

Bojana Rodić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kosa skupljena u široki visoki rep a napred zalizana, stil je koji je Ceca furala baš u ovom spotu i godinama nakon, a mnogi su primetili nerelnu sličnost koju je Bojana na svom venčanju delila sa najpopularnijom estradnom zvezdom.

Podsetimo, među poznatim zvanicama bila je Anastasija Ražnatović koja je stigla sinoć na svadbu kod Mirka i Bojane Šijan, ali bez Svetlane Cece Ražnatović, takođe i Zlata Ptetrović, ali i brojni drugi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter