Izvor: BLIC
18.05.2022 u 06:59
0

ISPRIČALE KO ĆE BITI NOVE ČLANICE HARIKEJNA! Ksenija, Ivana i Sanja progovorile o raspadu grupe

Pevačice su razjasnile dosta toga

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da će devojke iz grupe „Hurricane“ još nekoliko meseci nastupati zajedno, nakon čega će pevačice nastaviti sa solističkom karijerom, a sada su Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić otkrile da li znaju ko će ih zameniti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DA SE NAJEŽIŠ! Ukrajinski pobednici na Evroviziji pokazali Hitlerov pozdrav, isplivali skriveni kadrovi (FOTO)

– Ma, nemamo pojma ništa. Gubimo sad vreme, pričaćemo o tome. Ovo je naša zadnja turneja, mi smo to već napisale na mrežama. Sve imate tu – navela je ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza, a onda su i Sanja Vučić i Ivana Nikolić prokomentarisale iste teme.

– Što se nas tiče mi smo prezadovoljne Konstraktom i plasmanom! Što se tiče grupe naše, okupićemo se, pa ćemo svima dati zajedničku izjavu, nećemo ovako pojedinačno. O poslednjoj turneji ćemo isto tako da komentarišemo kad bude došlo vreme. Hvala mnogo! – kazala je Sanja.

– Mi smo već pričale o tome da će Konstrakta sigurno imati visok plasman. Znale smo to. Sve čestitke, ljubimo je puno! Bila je divna, stvarno. Mi smo mislile da će ona biti prva, ne znamo stvarno što joj je izmakla pobeda – poručile su one.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter