Izvor:
25.07.2017 u 02:13
0

KONAČNO OTKRIVENO: Milica Pavlović iznendila fanove, pogledajte šta sprema! (VIDEO)

Atraktivna pevačica konačno otkrila iznenađenje koje je pripremila fanovima.

Milica Pavlović je nedavno ekskluzivno za "Glamur" izjavila da priprema veliki hit, a sada je na svom Instagram profilu objavila video kojim je zagolicala maštu obožavaocima.

Nova pesma se zove "Operisan od ljubavi". Na pesmi su radili Marina Tucaković, Aleksandar Kerekes Keki i Fivos.

Fivos je grčki producent koji je radio i Miličinu pesmu "Boginja" koja je ubrzo postala omiljena među fanovima. Ona je nedavno sa Fivosom objavila zajedniču fotografiju te su svi odmah pretpostavili da se kod Milice "krčka" nova pesma, i – bili su u pravu.

Novi spot Milice Pavlović snimljen je u Novom Sadu na Petrovaradinu. Za samo sat vremena video je pogledalo preko 7.000 ljudi, a sudeći po komentarima njenih pratioca može se reći da su veoma uzbuđeni i da ne mogu da dočekaju spot.

Po svemu sudeći, pesma će biti pravi hit, a najavu možete pogledati ovde:

Happytv.rs/Blic
Foto: Instagram/senoritamilica/Youtube/Milica Pavlović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter