Izvor:
25.07.2017 u 02:48
0

LUKAS KONAČNO PROGOVORIO: Danima se priča o raskidu pevača i njegove devojke, a evo šta on ima da kaže! (FOTO)

Ovih dana se digla velika prašina oko raskida folk zvezde Ace Lukasa i Branislave Pašajlije.

Lukas je dao komentar na, kako kaže, "izlete" koje je imao na društvenim mrežama. Ipak, o Branislavi ovog puta nije rekao ni reč.

"Nekada čovek ispadne iz koloseka, izletiš iz šina, opali te nešto i onda uradiš takvo nešto što ti možda nije primereno. Nisam ni ja imun na sve i svašta. Stojim iza svega što sam rekao, ali nije trebalo ništa da kažem da ne bih stvarao polemike. Ne reklamu, ja njemu ili on meni, nego da ljudi ne bi dolazili u situaciju da polemišu ko je u pravu. Ali, nekada ne možeš da izdržiš i uradiš nešto zbog čega bi se posle kajao. Ja sam tih dana imao nekoliko izleta koji mi se ne dopadaju. Počeo sam da "brkam" po "Instagramu" i "Fejsbuku", a nikada nisam znao da uključim to. Počeo sam da gledam šta pišu neki idioti i da se raspravljam sa njima", iskren je bio Lukas.

Happytv.rs
Foto: info24/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter