Izvor: Wanted.rs
25.06.2022 u 15:55
0

LATINO ZAVODNIKU PREŠLA JE PREKO NEBROJANO PREVARA, OPTUŽBE ZA SILOVANJE: Ljubavna priča Vilijama Levija i Elizabet Gutijerez će vas iznenaditi!

Čuveni latino zavodnik Vilijam Levi i Elizabet Gutijerez važe za jedan od najlepših parova među latinoameričkim slavnim osobama. Kao takvi, najtraženiji su među obožavateljima, zbog čega javnost uvek željno iščekuje nove vesti o njima.

AMBER HERD SPREMA SUROVU OSVETU: Depovi advokati jedva čekaju da se obračunaju sa glumicom!

Glumačke zvezde su se upoznale pre 19 godina, a glasinama o Vilijamovim prevarama ne zna se broj.

Ova ljubavna priča uspela je uprkos velikom medijskom pritisku. Iako je njihova veza imala problema, ostali su ujedinjeni i srećtni sa svoje dvoje dece, Kristoferom i Keli, piše Wanted.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vilijam Levi je u Sjedinjene Američke Države došao s rodne Kube kao tinejdžer i glavni je cilj mu je bio da postane uspešan igrač bejzbola, ali sudbina mu je pripremila drugi put. Nakon što su ga otkrili agenti, radio je kao model, a onda je došla prilika da se u drugoj sezoni prijavi za rijaliti šou na mreži Telemundo, Protagonistas de Novela, koji je emitovan 2003. godine.

Tokom tog emitovanja ovog programa upoznao je Elizabet, koja je pre prijave za rijaliti radila u advokatskoj kancelatiji, a ubrzo nakon upoznavanja proradila je hemija među njima.

Romansa koja je nastala između Vilijama i Elizabet tokom televizijskog programa učinila je njegov prenos vrlo popularnim, budući da je flert između njih dvoje bio ono u čemu su gledaoci najviše uživali.

Nakon nekoliko nedelja Elizabet je napustila rijaliti, osvojila je 6. mesto i otputovala u Los Anđeles. Nedelju dana kasnije, Vilijam je takođe napustio program, osvojio 5. mesto i odmah potražio Elizabet, koja mu je rekla da putuje u Kaliforniju na studije glume s ciljem traženja svog mesta na glumačkom nebu.

Deca kao glavna motivacija

Par se ubrzo preselio u Majami kako bi oboje započeli svoje karijere, a u njihov dom stiglo prvo dete. 12. marta 2006. rođen je Kristofer Aleksandar. Sa dolaskom sina, Elizabet i Vilijam ojačali su svoj odnos i počeli zajedno da se bore za napredak.

Četiri godine kasnije, 6. marta 2010, par je dobio ćerku Kejli Aleksandru.

Zajedno započeli karijeru

Vilijam i Elizabet započeli su karijeru praktično u isto vreme, budući da su 2007. godine, kada je njihova prva beba imala već godinu dana, pozvani da budu deo postave telenovele Acorralada. Njihova je slava počela je da raste. Iste godine glumac kubanskog porekla pozvan je da učestvuje u jednoj telenoveli u Meksiku, a sledeće godine dobio je svoju prvu glavnu ulogu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter