Izvor: KURIR
11.10.2022 u 17:38
0

LUPILA ŠAMARČINU DEČKU! Pevačica POLUDELA zbog OVOG OGAVNOG poteza, evo kako ga je Mićanovićeva spustila!

Zorana Mićanović po svemu sudeći, ne trpi nekulturu. Pevačica je lupila šamar dečku jer je podrignuo. U prilog tome svedoči snimak u čiji posed je došla naša redakcija.

Naime, dok je razgovarala sa prijateljem, muškarac koji je stajao sa njene desne strane je pio gazirano piće. U jednom trenutku je podrignuo. Kad je to čula okrenula se i zavalila mu šamar.

 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRIČAO JE DA NE SMEM DA GA TUŽIM JER NEĆU MOĆI DA RADIM“: Rada Manojlović otkrila nove detalje o fanu kog je PRIJAVILA, on nije JEDINI!

– Bože, seljačine! Da li je moguće da je ovo uradio? – zaprepašćena je bila ona.

– Pa nisam mogao da se suzdržim – pravdao se.

Međutim, to njoj nije bilo dovoljno objašnjenje:

– Daj, bre, beži – rekla je ona, okrenula se i otišla.

Dečko koji je bio sa njima je bio u šoku kad ga je lupila po licu jer udarac nije bio nimalo naivan, s obzirom da pevačica već duže vreme ne izbija iz teretane.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter