Izvor: grand.online
19.09.2022 u 12:48
0

„MNOGO SAM OVDE PLAKALA“: Snežana Đurišić otkrila iz kog razloga je prodala kuću na Dedinju!

Pevačica Snežana Đurišić danas uživa u srećnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a nekada je bila udata za Slobodana Gvozdenovića. Posle Slobodanove smrti, kako je ispričala, bilo joj je veoma teško da se „vrati na noge“.

– Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila, kad dete plače joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim – počela je svoju priču Snežana, pa nastavila o tome kako joj u početku nikako nije bilo kao u bajci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Svakako, njihova želja za zajedničkim životom je bila jača od bilo kog problema koji bi ih snašao. Vremenom, obezbedili su sebi sve o čemu su maštali.

ĐURIŠIĆEVA USPELA DA SKINE ČAK 20 KILOGRAMA: Evo koji TRIKOVI su joj pomogli da dođe do savršene linije!

– Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pritom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove – objasnila je jednom prilikom Snežana, koja je posle njegove smrti 2013. godine ipak rešila da u potpunosti okrene novi list i tu kuću proda.

– Mnogo sam ovde plakala i hoću da se sklonim odavde, tako sam rekla tada i to sam i učinila – naglasila je.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter