Izvor:
15.11.2016 u 01:10
0

„Moje jedino“: Seksi Ministarke imaju hitčinu, a spot ćete vrteti bez prestanka! (video)

Sve popularnija ženska grupa Ministarke, na čelu sa Editom Aradinović, snimila je spot za novi singl “Moje jedino”, a ako je suditi po onome što vidimo i čujemo ova pesma sigurno će biti novi hit!

Ministarke su se potrudile da i ovog puta urade nešto drugačije, i to u saradnji sa poznatim hitmejkerima Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem.

Ono što su članice grupe i ovog puta pokazale jeste neprikosnoveni seksepil kojim zrače, dok je Edita dobila pohvale da je njen glas u ovoj pesmi došao do punog izražaja.

Inače, spot koji su Ministarke snimile kopija je spota koju je pevačica Sia snimila za pesmu “The greatest”. Jedina razlika jeste u tome što se Edita, za razliku od Sie, pojavljuje u venčanici.

Poslušajte pesmu:

Happytv.rs
Foto: YouTube Printscreen/FM Play

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter