Izvor: TELEGRAF
09.04.2022 u 19:30
0

„MUKA MI JE VIŠE OD TOGA!“: Tamara Milutinović iskreno o sukobu sa Teodorom Džehverović!

Pevačice su navodno zaratile nakon raspada grupe Đavolice , u kojoj su bile zajedno

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Popularna pevačica Tamara Milutinović otkrila je u kakvim je odnosima sada sa koleginicom Teodorom Džehverović, nakon što su pre nekoliko godina imale sukob.

Naime, nakon što se njihova grupa „Đavolice“ raspala, u kojoj je pored Tamare i Teodore bila i Gorana Goga Gačić, došlo je do sukoba između Džehverovićeve i Milutinovićeve, a javno su razmenile i „teške reči“, ali i uvrede.

Tamara je sada otkrila u kakvim je odnosima sa Teodorom, a kako je rekla, volela bi da se sretnu i da reše to što imaju.

– Meni je muka više od tog pitanja, šest, sedam godina se već vuče to pitanje i meni je više neprijatno da odgovaram, želim da zatvorim tu temu jednom za svagda. Imam izuzetno lepo mišljenje o njoj, pratim njenu karijeru, slušam njene pesme. Ona i ja se nikada nismo javno posvađale, nas su novinari posvađali – počela je Tamara priču.

DETALJI KOJE JAVNOST NE VIDI! Komšije Teodore Džehverović OGORČENE na njeno ponašanje

– Nikako da se namesti da se negde sretnemo, jer su nam i karijere totalno drugačije, putevi i emisije… Volela bih da se sretnemo i da rešimo to, da i ona kaže da je to rešeno, da tu nema potrebe pričati. Vidi, ona je devojka koja je bila sa mnom u grupi i mi imamo jako dobre uspehe iza nas, obe smo uspešne i u ovom trenutku, imamo svoje pesme, hitove, nastupe, prebukirane smo, nema tu mesta više svađi – rekla je pevačica.

– Niti ona misli na mene u tom smislu, niti ja na nju, veruj mi. To je daleko iza nas. Nju volim i poštujem, ot kažem iskreno. To je bilo pre 7 godina, to su svi zaboravili – objasnila je Tamara.

 

– Nije se ništa promenilo u smislu da smo se posvađale još više ili pomiririle. Da se mi sretnemo sada sigurno bi se pozdravile. Srele smo se dve godine nakon cele te fame i javile smo se jedna drugoj – zaključila je Militinovićeva.

muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter