Izvor: ALO
27.05.2022 u 17:00
0

NAPADNUTA NA NASTUPU! Mariji Šerifović žena izvalila rame, otkrila šta se desilo

Marija se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu i otkrila šta se desilo

Pevačica Marija Šerifović je održala mini koncert u jednom tržnom centru, a tom prilikom zadobila je ozbiljnu povredu kada ju je napala nepoznata žena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NIJE NI DOŠAO U SRBIJU, A VEĆ SE DRUŽI SA POLICIJOM! Jutjuber ponovo divlja po ulicama Beograda (FOTO)

Naime, kako je objasnila u videu koji je objavila, ona je u jednom trenutku sišla u publiku da se fotografiše sa decom, a nepoznata žena ju je napala da se fotografišu i tom prilikom je pevačicu udarila u ruku telefonom.

– Koncert je bio strava. Ja sam prvi put posle mnogo godina rešila da siđem u prve redove i pozdravim svu dečicu. I onda naletim na najneartikulisanije biće koje mi je iz „prevelike ljubavi“ izvalilo rame na patos. Čekam šta će da se desi kad se malo oglasi. Narod nije normalan, izvali mi žena rame – rekla je Marija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter