Izvor: KURIR
20.10.2022 u 22:47
0

NATAŠA BEKVALAC SE UDAJE 4. PUT? Pevačici koleginica bacila BIDERMAJER, ona počela da skače od sreće, isplivao HIT SNIMAK!

Pevačica Jelena Karleuša prošetala je pistom na jednoj modnoj reviji, gde je hodala uz mladenačku pesmu, dok je brisala suze i držala bidermajer.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRINCEZO MOJA JEDINA, LEPO MI PAJKI, PA ĆU DA TE ČUVAM U SNU!“: 15 godina od smrti TOŠETA PROESKOG (SEĆANJE)

Nataša Bekvalac
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ona je svojom pojavom sve okupljenje bacila u trans, a sve je iznenadila kada je u jednom trenutku bacila bidermajer u publiku, a koji je uhvatila njena koleginica Nataša Bekvalac. Pevačica je odmah počela da skače i da se smeje na sav glas.

Nataša Bekvalac
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ova situacija je sve nasmejala, a na Instagramu je osvanuo video uz opis: „Nataša Bekvalac se opet udaje“.

Nataša Bekvalac
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Inače, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka i neretko se šali na svoj račun kada su bračne zajednice i razvodi u pitanju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter