Izvor:
17.02.2017 u 14:27
0

Ne jedna, već dve: SVETSKE ZVEZDE PREKOPIRALE NASTUP DRAGANE MIRKOVIĆ! (foto)

Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali Vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje Vam bolji smisao za praktičnom procenom vrednosti i trpite izvesni neuspeh zbog neuskladjenih poslovnih termina. Delujete zabrinuto zbog novih dogadjaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane, kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

Srpskoj pevačici je veoma drago što je inspiracija drugima.

– Mene je to oduševilo kao jedna vrsta potvrde da sam uradila nešto dobro. To je ono što mene uveseljava u celoj toj priči – rekla je Dragana.

Dragna spada u pevačice koje ne vole da se hvali svojim uspehom. Pored Jeniffer, još jedna svetska zvezda je iskopirala Draganin rad i delo:

Naime, holivudske pevačice Selena Gomez i Dženifer Lopez doslovce su iskopirale nastup Dragane Mirković.

Dragana Mirković je imala nastup u martu 2014. godine povodom 3o godina na estradi, a strane pevačice su iskoristile njen performans.

Posle nekoliko meseci, Selena je svoju pesmu predstavila veoma sličnim nastupom, a to je izgledalo ovako:

Snimak nastupa Jennifer Lopez možete pogledati u videu ispod:

https://www.instagram.com/p/BQT17opgM0C/?taken-by=jlo

Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter