Izvor: ALO.RS
28.07.2021 u 08:28
0

„NE PUŠTAM GA DOK TO NE REŠIMO!“: Mirka Vasiljević progovorila o Vujadinovim prevarama!

Mirka ništa ne prepušta slučaju Glumica Mirka Vasiljević pojavila se u drugom stanju pred kamerama emisije  gde joj je postavljeno pitanje o vernosti njenog supruga, fudbalera Vujadina Savića. 

PROČITAJTE JOŠ:

U BiH DANAS STUPAJU NA SNAGU ODREDBE O NEGIRANJU GENOCIDA

AMSS PORUČUJE: Vozači, izbegavajte vožnju po vrućini!

NOĆ ZA NAMA: Relativno mirna noć u Beogardu

– Za koliko puta si sigurna da te je Vujadin prevario do sada? – Nijednom. Ja mogu da možda nagađam, ali to nije dobro. Ako nagađam, ja ga stavim ispred sebe i ne puštam ga dok to ne rešimo. A ako sam sigurna, nisam sigurna koliko bi još bili zajedno. Bolje mi je da mislim nijednom – poručila je glumica u emisiji.

Mirka je prve tri trudnoće iznela lako i brzo je izgubila dobijene kilograme, a tako će izgleda biti i ovaj put. Iako je već u poodmakloj trudnoći, glumica izgleda fenomenalno, a trudnički stomak se jedva nazire. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter