Izvor: KURIR/REPUBLIKA
22.12.2022 u 19:09
0

„NEKA GA ČUVAJU ANĐELI I NEKA MU JE LAKA ZEMLJA“: Tamara Đurić se oglasila povodom LAĆINE TRAGIČNE SMRTI i evo šta je REKLA

Kao bomba u javnosti je odjeknula vest da je tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i muzičara Aleksandra Radulovića Fute, pronađen kako leži mrtav na ulicama Tel Aviva, u Izraelu.

Ova vest potresla je mnoge poznate ličnosti sa naše estradne scene, jer je među njima bilo i onih koji su sarađivali sa Radulovićem. Ipak, Laća nije bio poznat samo po svojim emotivnim stihovima i hitovima koje je pisao, već i po britkom jezikom i skandalima, u koje je neretko upadao upravo zbog njega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

– Ovo smo mogli biti mi, ali ti nećeš da stojiš u redu za vaučer. Ne želim zvučati kao hejter, ali nekome zaista treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje, golotinju, disanje… S**** vam se u ljudska prava – napisao je Laća u jednoj od svojih objava, a zatim i dodao:

Nakon ovoga, usledila je i oštra reakcija Tamare Đurić, koja je žestoko osudila potez pokojnog Laće. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, starleta tom prilikom nije birala reči.

Tragom te vesti, novinari portala Republika su stupili u kontakt sa Tamarom, kako bi saznali kako je ona primila vest o tragičnoj sudbini talentovanog tekstopisca i upitali da li je očekivala ovakav ishod, s obzirom da ga je pre nekoliko meseci nazvala „neizlečenim heroninskim zavisnikom“.

– O mrtvima i bivšima sve najbolje. Neka ga čuvaju anđeli i neka mu je laka zemlja – kratko je rekla Tamara, te je jasno da između njih nije ostalo zle krvi nakon sukoba o kojem se naširoko pisalo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter