Izvor: Happy BSC
30.08.2022 u 11:48
0

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Lidija Vukićević POTPUNO NAGA – pokazala čime raspolaže! (FOTO)

Glumica Lidija Vukićević, iako je na pragu sedme decenije, po njenom fantastičnom izgledu to se ne bi reklo.

Ona već godinama unazad ne prestaje da oduševljava svojom vitkom linijom. Mnoge žene joj zavide na fenomenalnom telu, a muškarcima zastaje dah kad je vide.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iako smo je viđali u provokativnim izdanjima, glumica je ovog puta otišla korak dalje. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je mnoge iznenadila i ostavila bez teksta.

GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU! Isplivala fotka Lidije Vukićević iz mlađih dana, zbog ovog kažu da joj je lepota VANVREMENSKA! (FOTO)

Naime, Lidija je odlučila da se podvrgne jednom estetskom tretmanu koji preoblikuje njeno telo, a zatim je to podelila sa svojim pratiocima na gore pomenutoj društvenoj mreži.

Glumica je ležala potpuno naga na stolu, a zadnjicu je prekrila malim peškirom. Verujemo da su muškarcima popadale vilice od ovog prizora.

Nakon što je objavila ovu provokativnu fotografiju nizali su se pozitivni komentari na račun njenog fizičkog izgleda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter